Sponsors

Ook uw organisatie kan zich op het KIZ congres profileren!


NFU-consortium Kwaliteit van Zorg

Verbeteren van patiëntuitkomst en patiëntervaring in de umc-praktijk en regio, dat is het doel van de acht samenwerkende umc's. De samenwerking is gericht op goed partnership met patiënten, in teams van professionals die zich samen verantwoordelijk weten voor de uitkomsten van de zorg van iedere patiënt. De activiteiten vinden plaats in drie programma’s: Verbeteren van Kwaliteit, Onderwijs in Kwaliteit en Sturen op Kwaliteit. Dit laatste programma is gericht op alle Nederlandse ziekenhuizen en heeft tot doel: het verbeteren van de kwaliteit van zorg, door het hebben en gebruiken van adequate kwaliteitsinformatie door de Raad van Bestuur. Het programma wordt gefinancierd door het Citrienfonds, een fonds dat duurzame en breed inzetbare oplossingen in de gezondheidszorg helpt ontwikkelen en mogelijk gemaakt is door ZonMw.

https://www.nfukwaliteit.nl/programmas/


Vilans

‘Zorgen dat zorg beter werkt’, dat is de missie van Vilans. Vilans is hét kenniscentrum voor de langdurende zorg. Samen met het veld ontwikkelen we vernieuwende en praktijkgerichte kennis. We versnellen en verdiepen de processen die nodig zijn om nieuwe kennis en goede voorbeelden met succes in de praktijk door te voeren. Zo houden we met elkaar de langdurende zorg efficiënt, betaalbaar en van goede kwaliteit. We verbeteren daarmee de kwaliteit van leven van mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben.

Meer informatie vind je op onze website

http://www.vilans.nl/


ZonMw

Vooruitgang vraagt om onderzoek en ontwikkeling. ZonMw financiert gezondheidsonderzoek én stimuleert het gebruik van de ontwikkelde kennis – om daarmee de zorg en gezondheid te verbeteren.

ZonMw heeft als hoofdopdrachtgevers:

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS)

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)

http://www.zonmw.nl/


OKF

Al meer dan 20 jaar biedt de OKF een kweekvijver voor eigenzinnige veranderaars die zich openstellen, zich ontwikkelen en in beweging komen. Vaak gebeurt dat met verrassend grote sprongen. Sinds 1993 start ieder jaar een leergang van de Opleiding Kwaliteitsfunctionaris (OKF). Twintig jaar geleden was de opleiding overzichtelijk en was na een aantal dagdelen een flink deel van de kennis over kwaliteitsmanagement gedekt. Inmiddels is het vak erg breed geworden met een groot aanbod aan theorieën, methodieken en instrumenten en beslaat de opleiding een traject van driekwart jaar waarin de cursisten met elkaar op pad gaan.

http://www.opleidingkwaliteitsfunctionaris.nl/


Nivel

Het NIVEL is het Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg. Er vindt toegepast beleidsonderzoek plaats voor beleidsmakers in de gezondheidszorg. Dit onderzoek wordt uitgevoerd op projectbasis. Onderzoeksgegevens worden gebruikt door een groot aantal partijen, afkomstig uit de overheid en (koepels van) zorgverzekeraars, beroepsgroepen, zorginstellingen en patiënten- en consumentenorganisaties.

www.nivel.nl


IQ Healthcare

IQ healthcare is als onderdeel van het Radboudumc  een wetenschappelijke afdeling die zich inzet voor kwaliteitsverbetering binnen de zorg. Wij vinden dat iedere patiënt de zorg moet krijgen die volgens wetenschappelijke inzichten het beste is en die maximaal aansluit bij de waarden van de patiënt.

Dit doen wij door het uitvoeren van wetenschappelijke projecten, maar ook door het verzorgen van onderwijs op het gebied van kwaliteit, veiligheid en ethiek in de zorg. Hiermee bereiken wij naast dienstverleners en beleidsmakers ook toekomstige zorgverleners.

Naast wetenschappelijk onderzoek en onderwijs verricht IQ healthcare ook toegepast onderzoek. De onderscheidende waarde van ons toegepaste onderzoek ligt in de uitstekende wetenschappelijke inbedding binnen IQ healthcare als geheel. Dus ook voor beleidsadviserende opdrachten kunt u bij ons terecht.

http://www.iqhealthcare.nl/


RONT Management Consultants

RONT Management Consultants staat voor doelgericht organiseren. Of het nu gaat om het maken van een (jaar)plan, het versterken van samenwerking of om de ontwikkeling van de organisatie. De wereld om ons heen is ingewikkeld. Daarom helpen we u graag met eenvoudige oplossingen. U mag van ons verwachten dat wij doen wat werkt om echt een stap voorwaarts te zetten.

www.rontmc.nl


Webiso

Snel over de juiste documentatie kunnen beschikken, lukt u dat? Prettig om dan ook gebruik te kunnen maken van een makkelijke Google-like zoekmachine. Hierdoor kunt u op een vertrouwde manier aan de hand van slechts enkele sleutelwoorden snel vinden wat u zoekt. Ongeacht of u via een eigen server of in de cloud werkt. En dit zowel op uw PC, tablet of mobiel.

Hoe?  
Lees meer

http://www.ockham.be/googlelike.htm

 Acquisitie

Neem voor persoonlijk advies contact op met

Madeleine van Vliet
Telefoon: 06-36453891
madeleinevanvliet@​vakmedianet.nl

COLLEGAKORTING!

Neem uw collega('s) mee en ontvang € 100,- korting p.p.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.